Menu

Shirt Inlijsten

De Beste Techniek voor het Inlijsten van Shirts

Elk shirt heeft zijn eigen verhaal. Of het nu gaat om een gesigneerd voetbalshirt, een concert T-shirt of een ander waardevol kledingstuk, het verdient een speciale plek. Maar hoe kies je de juiste inlijsttechniek? Ontdek hier de meest effectieve techniek en maak van jouw shirt een kunstwerk.

Passe-Partout Techniek: Deze techniek omvat het gebruik van een passe-partout (een plaat met een uitsparing) om het shirt in te lijsten. De passe-partout fungeert als een mat rond het shirt en creëert een elegante presentatie.

Topmaterialen voor het Perfect Inlijsten

De keuze van materialen kan het verschil maken tussen een goed en een geweldig resultaat. Lees hier welke materialen het beste resultaat geven en zorg ervoor dat jouw shirt de behandeling krijgt die het verdient.

Hoogwaardige Lijsten: Onze lijsten zijn gemaakt van het duurzame Abachi (Ayous) houtsoort.

Speciaal kunstglas: Onze lijsten zijn voorzien van kraakhelder kunstglas; polystyreen. Dit materiaal is ongevoelig voor vocht, is lichtgewicht, ongevoelig voor schimmelvorming en drukvast. Hierdoor is het een perfecte beschermlaag voor het ingelijste shirt.

Achtergronden en Kleuren: Om je shirt zo goed mogelijk te accentueren gebruiken wij standaard zwarte achtergronden. Hierop komen de meeste shirt goed tot hun recht. Heb je toch wensen voor een andere achtergrond kleur? Wij kunnen ook maatwerk lijsten maken!


Jouw Stap-voor-Stap Gids

Het inlijsten van een shirt hoeft geen uitdaging te zijn. Volg ons gedetailleerde stappenplan en transformeer jouw shirt tot een prachtig ingelijst item. Van voorbereiding tot ophanging, wij begeleiden je door het hele proces.

 1. Open de doos, pak alle onderdelen uit en controleer of alles compleet is.
 2. Verwijder de folie van het Kunstglas en plaats het Kunstglas in het Frame. Plaats daarna de Passe-Partout met de voorzijde tegen het Kunstglas in het Frame.
 3. Heb je een Passe-Partout met foto uitsparingen? Plak dan de gewenste foto’s op de achterzijde van de Passe-Partout met de bijbehorende Fix it! stickers.
 4. Knip met een schaar Shirt-mal (1) los van Frame-mal (2) op de vier aangegeven plekken. Knip zo dicht mogelijk langs de rand van Shirt-mal (1) zodat er geen restanten aan blijven zitten.
 5. Plaats nu Frame-mal (2) tegen de Passe-Partout in het Frame.
 6. Plaats vervolgens Shirt-mal (1) in het shirt, vouw het shirt er strak omheen en fixeer deze met de bijbehorende Fix it! stickers.
 7. Plaats Shirt-mal (1) met het shirt in de uitsparing van Frame-mal (2).
 8. Fixeer Shirt-mal (1) met het shirt op Frame-mal (2) met de bijbehorende Fix it! stickers op de vier aangegeven plekken.
 9. Plaats de achterplaat in het ShirtFrame en fixeer deze met de klemveren. Klaar om te hangen! Gebruik hiervoor de meegeleverde bevestiginsmaterialen.
  1. Ga naar de ShirtFrame handleiding

   Wat Kost het om een Shirt In te Lijsten?

   Kwaliteit heeft zijn prijs, maar dat betekent niet dat je een fortuin moet uitgeven. Ontdek wat het werkelijk kost om een shirt professioneel in te lijsten en waar je op moet letten om verrassingen te voorkomen. Het laten inlijsten van een shirt kost al gauw € 200,- tot € 300,-. Een DIY (Doe het zelf) shirtlijst is daarentegen een stuk goedkoper. Een ShirtFrame heb je al vanaf € 149,-.

   Bestel direct

   DIY: Jouw Shirt Zelf Inlijsten

   Voor de doe-het-zelvers onder ons: leer hoe je zelf thuis je favoriete shirt kunt inlijsten. Met de juiste tools en onze praktische gids ben je in no-time een expert.

   Inlijsten met ShirtFrame is een fluitje van een cent. Door de meegeleverde mallen-set hangt jouw shirt binnen een mum van tijd strak aan de muur.


   Bestel nu jouw Shirt Lijst

   Ben je klaar om jouw shirt te transformeren? Kies voor de DIY (Doe het zelf) lijst van ShirtFrame en begin vandaag nog met het inlijsten van jouw shirt. Wacht niet langer en geef jouw shirt de plek die het verdient!

   Bestel direct
prijs:

149.-

Levertijd:

1-2 dgn.

Voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Bestel direct
Bestel direct